Από την Ελένη Ψυχούλη
(Για 4 φλιτζάνια)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια μικρή κατσαρόλα προσθέτουμε 4 κούπες νερό, το μέλι, το ξυλάκι κανέλας και τα γαρύφαλα και βράζουμε. Προσθέτουμε μέσα τις πυραμίδες τσαγιού, και το μήλο κομμένο σε κομματάκια. Αφήνουμε τις πυραμίδες να απελευθερώσουν το άρωμά τους για 3-4 λεπτά (ή για 30-40 λεπτά, όπως κάνω εγώ...). Αδειάζουμε το τσάι μας σε τσαγιέρα και σερβίρουμε αν θέλουμε μαζί με τα κομματάκια μήλου και τα μπαχαρικά ή αν δεν τα θέλουμε, τα σουρώνουμε. |